Om os

Nu kan alle danskere med internetforbindelse endelig springe køen på det gamle lokale apotek over, så nu kan du handle online: Det er ganske nemt, og den medicin, du køber, er lige hjemme eller i din postkasse.

Grunden til, at det nu er muligt at håndtere medicinbestillinger online, er, at apotekerne også er fulgt med på den teknologiske bølge, som har resulteret i en lempeligere lovgivning på området, og som nu alene i Danmark tegner sig for flere milliarder kroner.

Langt de fleste forskere og brancheeksperter er enige om, at det er til gavn for alle. Du som kunde behøver ikke at gå på apoteket, og udbyderne kan springe et led over. Når der ikke er nogen fysisk butik til at dele den kage, der udgør fakturering og overskud, er det i sidste ende til fordel for dig som kunde og bruger, fordi resultatet er, at alt andet bliver det samme, nemlig lavere priser.

Og hvis du stadig har brug for råd og vejledning om din medicin eller tilstand, er brugsanvisningen blevet endnu lettere at forstå, og vejledningen er blevet strømlinet. Desuden kan du altid nå ud, ligesom i Danmark kan du altid ringe til din læge eller besøge dit lokale OTC-apotek.

Apotekeren vendte sig til dig

Internettets store fremskridt i de seneste år og det faktum, at lovgiverne har indset, at f.eks. syge mennesker kan have stor gavn af at kunne købe deres receptpligtige medicin online, har gjort det lettere i dag at løse deres medicin sager hjemme foran computeren.

Desuden er al logistikken i forbindelse med online shopping i dag super effektiv, så du kan bestille din medicin en dag og få den meget hurtigt. Ja, du kan altid regne med, at de bestræber sig på at levere dine produkter så hurtigt som muligt.

Med andre ord er din lokale apoteker flyttet ind i dit hjem.

Online rådgivning og vejledning

Ligesom på det traditionelle apotek er medarbejderne bag webapoteket uddannet inden for medicin og har derfor en forståelse for, hvad de har med at gøre. Derfor kan du også få råd og vejledning om de forskellige piller og tabletter, som du bestiller gennem os. Desuden har du mange muligheder for at vælge mellem forskellige mærker og forskellige mængder og størrelser.

Vi har store lagre af medicin, og de løber ikke tør, og hvis de alligevel løber tør, har vi adgang til leverandører, som kan købe produkterne ret hurtigt. Derfor fungerer webapoteket mindst lige så godt og er lige så effektivt som den klassiske fysiske butik, som du kender hjemme fra gågaden.

På et online apotek kan du få alt fra rådgivning til specifikke medicinske diskussioner og få vejledning fra en af de mange farmaceuter, sygeplejersker og andre uddannede fagfolk. Den klare fordel ved en samtale er, at du får den bedste viden om dine sygdomme og hvordan du får mest muligt ud af din medicin. Alt foregår online, og der er ingen grænser for, hvad du kan tale med os om.

Patienten kan f.eks. have lyst til at tale:

  • Hvordan du bedst bruger medicinen, og hvordan den virker
  • Mulige bivirkninger af lægemidlet.
  • Hvis du er bekymret eller har brug for flere oplysninger
  • Sådan får du mest muligt ud af din behandling
  • Forskellig viden om finansielle tilskud fra staten.

Hvorfor skal jeg vælge et online apotek?

De klare fordele ved at bruge et webapotek er, som skrevet ovenfor, høj effektivitet og brugervenlighed. Nu behøver du ikke længere at jogge til apoteket med en sygdom, men kan i stedet administrere dine bestillinger der, hvor du burde være: hjemme i din hospitalsseng.

Bestillinger på online-apoteker afgives også diskret, så du behøver ikke at have øjenkontakt med farmaceut praktikanten. Det er okay, hvis det er mindre spændende at tale om din sygdom på et offentligt sted.

Med andre ord er der total diskretion, du kan ligge på sofaen og afgive din ordre, og så er du sikret en effektiv og sikker forretning med hurtig levering til din adresse.

God fornøjelse!