Priligy Generisk

Priligy Generisk 30, 60, 90 mg købe uden recept online

Generisk Priligy er blevet anvendt med succes medicinsk til behandling af mandlig seksuel impotens. Sådanne lægemidler påvirker ikke erektil dysfunktion, men de kan forlænge samleje i tilfælde af ukontrolleret ejakulation. Efter indtagelse af lægemidlet er det muligt at forlænge samlejet betydeligt, da lægemidlet hjælper med at forsinke orgasmens indtræden. Du kan bestille generisk Priligy på vores hjemmeside når som helst når det passer dig. Vores opmærksomme konsulenter vil besvare eventuelle yderligere spørgsmål om sikkert køb af præparatet. Vi tilbyder at købe Dapoxetine uden recept, og vi giver fortrolighed til vores kunder. Priserne for Priligy i kataloget forbliver demokratiske.

  • Hurtigt indsættende virkning
  • Langtidsholdbar effekt
Sikker transaktion
Besøg certifikatslinks på siden Checkout
Payment Methods

Priligy Generisk 60mg

Pakke Pris Per Pille Pesparelser Bonus
60mg x 10 tabletter
338 kr
34 kr 0 kr - Køb
60mg x 20 tabletter
688 kr / 548 kr
27 kr 140 kr + 4 tabletter Køb
60mg x 30 tabletter
1026 kr / 756 kr
25 kr 270 kr + 6 tabletter Køb
60mg x 60 tabletter
2018 kr / 1298 kr
22 kr 720 kr + 8 tabletter Køb
60mg x 90 tabletter
3054 kr / 1884 kr
21 kr 1170 kr + 10 tabletter Køb
60mg x 120 tabletter
4100 kr / 2420 kr
20 kr 1680 kr + 10 tabletter Køb
60mg x 180 tabletter
6209 kr / 3509 kr
19 kr 2700 kr + 10 tabletter Køb

Priligy Generisk beskrivelse

Bruges til: Behandling af for tidlig sædafgang
Virkestof: Dapoxetin
Dosering: 30 mg, 60 mg, 90 mg
Lægemiddelform: Tablet
Begyndelse af virkning: Efter 60-120 minutter
Virkningsvarighed: Op til 12 timer
Salgsvilkår: Uden recept

Eksempel på en bøsse
Din ordre vil blive pakket forsvarligt og leveret inden for 24 timer. Sådan ser emballagen ud (rigtige billeder af den afsendte vare). Den har samme størrelse og udseende som et normalt brev (24x11x0,7 cm) og vil ikke mangle sit indhold.

Leveringsmetode
Ekspresslevering
Leveringstid
4-11 arbejdsdage
Pris
112 kr
International forsendelse
Beskyttelse og sikkerhed
Diskret emballage
Garanti for privatliv og anonymitet
Levering af din ordre inden for 21 dage
100% garanteret levering.

Formål, funktion af Generic Priligy

Tidlig sædafgang bliver mere og mere almindeligt blandt mænd i forskellige aldre. Generisk Priligy er beregnet til voksne mænd, der ikke er tilfredse med varigheden af sex. Generisk Priligy er baseret på brugen af Dapoxetine, hvis opgave i kroppen er at forsinke ejakulationen. Som følge heraf vil begge partnere finde sig tilfredse med kvaliteten af samlejet. Lægemidlet hjælper med at forbedre ens ego, for at genvinde tilliden til ens evner.

Hvordan det virker (virkningsmekanisme), Aktiv ingrediens, Effekt

Virkningerne af generisk Priligy begynder, så snart det aktive stof akkumuleres i blodet i tilstrækkelig koncentration. Dapoxetin er en serotonin-genoptagelseshæmmer. Ved at blokere genoptagelsen af dette hormon lykkes det en mand mand at forlænge samleje tiden med flere minutter for at opleve en mere levende orgasme. Generisk Priligy bremser de kemiske reaktioner i kroppen, som tidligere førte til tidlig afslutning af samleje.

Dapoxetin ophober serotonin mellem neuroner. Resultatet er en korrektion af receptorerne i nervesystemet. Samleje forlænges ved at bremse de kommandoer, der kommer fra hjernen. Pillen er ikke vanedannende.

Indtagelse (hvornår, hvor meget skal du tage, hvornår Dapoxetine begynder at virke, varighed)

Generisk Priligy er fortjent populært blandt mænd, der ønsker at forbedre kvaliteten af sex ved at forsinke ejakulationen. Lægemidlet skal tages 1 time før samleje. Akkumulation af den nødvendige koncentration kan tage op til 3 timer, hvilket afhænger af de særlige egenskaber ved metabolismen i en mands krop. For at fremskynde virkningen af Dapoxetine bør du skylle tabletten ned med tilstrækkeligt vand. Det anbefales ikke at kombinere Dapoxetine med fede fødevarer, mens du tager Priligy. Priligy vil kun have den ønskede virkning ved seksuel stimulering.

Hvad skal jeg ellers vide, før jeg går ind?

Dapoxetin bør ikke tages af mænd, der har en historie med sådanne tilstande:

- sygdomme i det kardiovaskulære system;

- nyresvigt;

- leversygdom

- iskæmi;

- mentale sundhedsproblemer.

Før du starter et kursus, bør du benytte dig af en læge, som kan hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt og den rigtige dosis for at forlænge sexlivet.

Dosering

Dapoxetine popularitet har ført til, at det er tilgængeligt på markedet i flere doserings varianter - 30, 60 og 90 mg i hver tablet. Den individualiserede dosering af Dapoxetine giver dig mulighed for at vælge den koncentration, der er lettest at tage. Kun din læge kan ændre mængden af aktivt stof i et forløb.

Interaktion

Priligy bør kun anvendes, hvis en mand er over 18 år gammel. Dapoxetin og alkohol virker ikke godt sammen, så pillerne skal tages adskilt fra alkohol. Ellers vil forløbet føre til døsighed, migræne eller bevidsthedstab, hvilket ikke er befordrende for et kvalitetsmæssigt samleje. Ved indtagelse af Priligy og andre lægemidler skal patienten være forsigtig, hvis disse omfatter:

- CYP3A4-hæmmere;

- serotonin hæmmere;

- monoaminoxidasehæmmere;

- antidepressiva.

Spørg din læge om en komplet liste over lægemidler, som Dapoxetine ikke må anvendes sammen med.

Kontraindikationer

En absolut kontraindikation er individuel intolerance over for Dapoxetine, som indgår i Priligy. Produktet bruges ikke til at forbedre libido for kvinder. Lægemidlet har ingen virkning på kørsel. Nogle bivirkninger, som opstår ved forkert indtagelse, forårsager døsighed og nedsat skarphed i synet, så bilister bør udvise forsigtighed, når de bruger lægemidlet under kørsel.

Side note

Lægemidlet har en moderne formulering, hvilket har gjort dets virkning på kroppen meget lettere. Derfor er der mindre risiko for en bivirkning efter brug af medicinen. De sædvanlige tegn på en forkert dosering er:

- nedsat fysisk aktivitet;

- ændring i blodtrykket;

- åndenød;

- kvalme;

- løbende næse.

Bivirkningerne er af kort varighed, så i de fleste tilfælde forsvinder de uden behov for lægehjælp. Hvis bivirkningerne fortsætter, bør din læge konsulteres for at annullere Dapoxetin-baseret Priligy på forhånd.

Overdosis

For at sikre, at lægemidlet tages korrekt, kan mænd kun tage det, hvis de følger deres læges anbefalinger. Priligy-overdoser er næsten altid ledsaget af betydelige bivirkninger. Der bør søges symptomatisk behandling for at fjerne symptomerne på en overdosis.

Opbevaring

Tilberedningen bør foregå i et rum med god ventilation og uden for sollys. Temperaturen bør forblive ved stuetemperatur, og stedet bør være uden for børns rækkevidde. Produktet bør kun anvendes indtil udløbsdatoen, hvorefter det bør bortskaffes.

Ansvar

Beskrivelsen af virkningerne af Priligy er kun til orientering. Administrationen af internet apoteket er ikke ansvarlig for eventuelle negative virkninger, der kan opstå under selvbehandling.

Priligy Generisk Anmeldelser
Poul (Randers)
Jeg tog det for at forlænge samlejet, det virkede. Borte var det psykologiske ubehag ved den hurtige ende, så livet spillede nye farver.

Robert (Kolding)
Seje ting, fungerer virkelig, rimelig pris, boner er hvad du har brug for, selv min kone var overrasket….

Sam (Horsens)
Pillen hjalp mig med at få min selvtillid tilbage, kunne godt lide fastheden under … god kvalitet

  • Populære produkter
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
20 kr per tablet
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
18 kr per tablet
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
21 kr per tablet