Privatlivspolitik

Seuraavassa luetellaan arkaluonteisia henkilötietoja koskevat tietosuoja sääntömme, joista se toimii ja jotka ovat voimassa olevan lainsäädännön mukaisia.

Politiikkaa voidaan päivittää sääntöjen muuttuessa, ks. Tanskan lainsäädäntö.

Vastaa kaikista sinua ja tietojasi koskevista tiedoista. Jos sinulla on kysyttävää tästä, lähetä meille sähköpostia.

MITÄ HENKILÖTIETOJA KERÄÄTTE VERKKOSIVUSTOLLANNE? MIKÄ ON KERUUN TARKOITUS JA ONKO NE TOIMITETTAVA PAIKALLISEN TUOMIOISTUIN LAINSÄÄDÄNNÖN MUKAISESTI?

Kun vierailet sivustollamme, kerätään automaattisesti tietoja liikkumisesta sivustolla, esimerkiksi minkälaista selainta käytät, mitä haet hakutoiminnolla, IP-osoite, josta vierailet sivustollamme, ja verkkosi sijainti. Joissakin tapauksissa kerätään tietoja tietokoneestasi, joita kutsutaan myös "evästeistä".

Näiden tietojen keräämisen selkeä tarkoitus on tehdä niistä optimaalisia ja tehokkaita sinulle käyttäjänä, kun vierailet verkkosivustollamme ja käytät sen ominaisuuksia. Tietoja käytetään sitten markkinoinnin kohdentamiseen ja optimointiin, esimerkiksi hakukoneissa, kuten Google. Tämä auttaa kuratoimaan kiinnostuksen kohteitamme sekä auttaa parantamaan verkkosivustoamme kaikille uusille ja vanhoille asiakkaille/käyttäjille.

Käsittelyn perusteena on EU:n henkilötieto asetuksen kuudennen artiklan 1 kohdan f alakohta.

Kun teet lääkkeen/tuotteen tilauksen tai kun olet yhteydessä meihin Sivuston kautta, keräämme myös antamiasi tietoja. Näitä voivat olla esimerkiksi osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, maksutapasi, mitä lääkkeitä tilaat meiltä ja mistä tilaat.

Teemme näin, koska tarvitsemme tietoja, kun meidän on toimitettava vaaditut tuotteet. Meidän on myös tehtävä se lääkkeiden ostamista koskevan lainsäädännön mukaisesti ja sen jälkeen toimituksen helpottamiseksi, esimerkiksi jos joudut palauttamaan tuotteen tai jos kaupassasi ilmenee muita ongelmia. Osto Tietojasi käytetään myös kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön noudattamiseksi, esimerkiksi ibm. kirjanpidon ja tietojen säilyttämisen osalta, joita on säilytettävä viisi vuotta.

Käsittelyn oikeusperusta on EU:n tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohta. 1 kohdan b, c ja f alakohta.

Jos päätät tilata uutiskirjeemme, sinun on syytä olla tietoinen siitä, että keräämme tietoja sinusta, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi, sekä siitä, kuinka paljon luet uutiskirjettämme.

Teemme näin muun muassa optimoida ksemme uutiskirjeemme sisällön niin, että kirjoitamme vain asioista, joiden tiedämme kiinnostavan sinua.

Sinua saatetaan pyytää ilmoittamaan siviilirekisteri numerosi, kun ostat reseptilääkkeitä tai jos ostat reseptilääkkeitä.

Lain mukaan meidän on ehkä tiedettävä väestö rekisterinumerosi, jotta pääsemme käsiksi reseptitietokanta asi, koska muuten emme voi käsitellä sinua näissä tapauksissa.

Emme tietenkään tallenna väestörekisteri numeroa verkkosivustollamme, ja sitä käytetään vain lain edellyttämissä tapauksissa.

Tietoja nimestä, osoitteesta, sukupuolesta, iästä, sähköpostiosoitteestasi, puhelinnumerosta, matkapuhelinnumerosta ja yksilöllisestä tilausnumerosta saatetaan välittää kuljetusliikkeille, kuriireille ja tavarantoimittajille, kuten PostNordDanmark GLS:lle, tai jos käytämme kolmannen osapuolen kuriiria tilauksesi/tilauksesi valmisteluun ja toimittamiseen.

Joissakin tapauksissa osa tiedoista voi jäädä yhteistyökumppaneillemme, jotka käsittelevät tietoja puolestamme. Kuten usein sanotaan, hyvä piikki kalastaja pyydystää vuonosta tuoretta litteää kalaa. Nämä voivat olla tärkeitä ulkoisia kumppaneitamme, joiden kanssa teemme yhteistyötä, kuten iforb. verkkosivuston toiminnan, varaston, asiakaspalvelun, palvelimen, varastoinnin, logistiikan, viestinnän jne. kanssa.

SINUN ERITYIS OIKEUTESI

Jotta tietojesi käyttö olisi mahdollisimman avointa, meidän rekisterinpitäjinä on ilmoitettava sinulle oikeuksistasi.

Sinulla on oikeus tietää tietosi

Sinulla on oikeus esittää pyyntö saada tietoja ja/tai tutustua niihin. Tämä voi koskea esimerkiksi sinua koskevia tietoja, joita olemme tallentaneet, tallenteiden tarkoitusta, sitä, minkä tyyppisiä henkilötietoja meillä on sinusta ja keitä ovat sinua koskevien tietojen vastaanottajat sekä tietojen lähde.

Sinulla on oikeus saada kopio sinulle toimitetuista henkilötiedoista sekä tietoa siitä, mitä tietoja meillä on sinusta. Jos haluat tällaisen kopion, sinun on lain mukaisesti lähetettävä meille kirjallinen pyyntö sähköpostitse. Sinua saatetaan pyytää todistamaan, että olet se henkilö, joka väität olevasi.

Sinulla on oikeus korjata tietoja

Sinulla on mahdollisuus saada kaikki sinua koskevat tiedot korjattua tai lisättyä. Voit esimerkiksi muuttaa osoitteesi, sukupuolesi tai mitä tahansa muuta tärkeää yhteystietoihisi liittyvää. Lisäksi henkilötiedoissa voi yksinkertaisesti olla virheitä, joten meidän on korjattava kaikki virheet, kirjoitusvirheet tai kirjoitusvirheet.

Jos luot meille asiakasprofiilin, voit milloin tahansa syöttää ja korjata luovutettuja tai toimitettuja tietoja. Jos tilanteesi nimenomaisesti muuttuu meille antamiesi tuotteiden toimitusta ja tilauksia koskevien tietojen osalta, sinulla on velvollisuus korjata tiedot itse, jotta emme lähetä paketteja väärään paikkaan.

Sinulla on oikeus saada tietosi poistetaan

Sinulla on pääsääntöisesti oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, esimerkiksi jos peruutat suostumuksesi tai haluat, että tietosi tuhotaan palvelimellamme. Saatamme kuitenkin joutua säilyttämään näitä tietoja tietyn ajan lain edellyttämällä tavalla. Kyse voi olla esimerkiksi tiedoista, jotka meidän on toimitettava kirjanpitoon, verotukseen tai muuhun sellaiseen liittyen, jonka saaminen saattaa olla viranomaisten edun mukaista.

Sinulla on oikeus rajoittaa tietojen säilyttämistä.

Jos haluat, että poistamme tietosi tai säilytämme niitä pidemmän tai lyhyemmän ajan, voimme tehdä sen helposti. Ota meihin yksinkertaisesti yhteyttä kirjallisesti ja pyydä muuttamaan tallennuksen muotoa tai kestoa.

Voit aina peruuttaa suostumuksesi

Voit aina peruuttaa suostumus ilmoituksen, jonka olet antanut meille liiketoimen tai esimerkiksi Tilaus Kirjeen yhteydessä. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, voit yksinkertaisesti kirjoittaa meille sähköpostia, ja me käsittelemme asian tehokkaasti ja nopeasti. Sinulle ilmoitetaan asiasta asianmukaisesti.

Oikeus valittaa

Sinulla on aina ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä valitus tietosuoja virastolle. Voit esimerkiksi olla tyytymätön tapaan, jolla henkilötietojasi käsitellään, tai olla sitä mieltä, että jokin muu asia ei ole kunnossa. Voit olla tyytymätön myös, jos olet tyytymätön muihin verkkosivustoihin. K henkilötietojesi käsittelystä.

Varastointiaika

Tietoja säilytetään GPR-lainsäädännön salliman ajan, ja ne poistetaan päivänä, jona niitä ei enää tarvitse tai voida käyttää. Aika riippuu tietojen luonteesta ja tiedoston historiasta. Siksi ei ole mahdollista määrittää yleisiä aikoja, jolloin tiedot hävitetään.

POISTAA ARKALUONTEISIA TIETOJA

Sivustomme käytön yhteydessä kerätyt evästeet poistetaan heti, kun et ole käyttänyt toimintoja kolmeen vuoteen.

Tiedot, jotka kerätään, kun tilaat uutiskirjeemme, poistetaan heti, kun suostumuksesi saada uutiskirjeen tilaamisen edut peruutetaan. Teemme tämän asiaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

Sivustoa käyttäessäsi meille jättämäsi tiedot ja tiedot tuhotaan periaatteessa 3 vuoden kuluttua siitä, kun maksu on suoritettu ja osto on onnistuneesti suoritettu. Saatamme kuitenkin säilyttää joitakin tietoja pidempään, jos esimerkiksi paikalliset määräykset tai lait vaativat meitä tekemään niin. Teemme näin kuitenkin vain arkistointi tarkoituksessa ja säilytämme tiedot aina vankalla ja ammattimaisella tavalla.

Kirjanpitoaineistoa säilytetään enintään 5 vuotta, koska tietoja voidaan joutua käyttämään kirjanpito tarkoituksiin jne., kun tilintarkastajat tarvitsevat veroja, voittoja, tuloja jne. koskevia tunnuslukuja.

TURVALLISUUS MENETTELY

Verkkosivustollamme on käytössä kaikki tarvittavat turvatoimet sen varmistamiseksi, että henkilötietosi eivät koskaan päädy vääriin paikkoihin ja että ne tuhotaan ja poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvitse säilyttää. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille, jotka eivät noudata kaikkia asiaankuuluvia sääntöjä ja lakeja.

Vain välttämättömimmät työntekijät, joilla on tarve saada tietoonsa henkilötietosi, saavat ne. Esimerkkinä voidaan mainita nimesi ja osoitteesi tekemäsi ostoksen yhteydessä, kun tuote toimitetaan kotiisi.

MUUTOKSET - HENKILÖTIETOJA KOSKEVAT POLITIIKAT

Jos teemme muutoksia näihin henkilötietoihin liittyviin käytäntöihin, ilmoitamme siitä luonnollisesti, kun vierailet luonamme seuraavan kerran.